Blijft u ons helpen?

Onlangs hebben wij uw hulp gevraagd voor kinderen zoals Mischa. Inmiddels heeft dat alweer een mooi resultaat opgeleverd. Maar er zijn nog veel meer kinderen zoals Mischa. 

Mischa is een 7-jarige vrolijke jongen. Hij heeft problemen met de spraak en de motoriek. Op veel scholen kan Mischa niet terecht. De Christelijke school “Radiance” in Zhitomir heeft in de afgelopen jaren haar capaciteit uitgebreid om leerlingen als Mischa op te kunnen vangen, en op speciaal niveau te begeleiden.

De kosten om deze leerlingen te kunnen begeleiden zijn aanzienlijk hoger dan bij de andere leerlingen. Naast de aanpassingen in de gebouwen zijn de salariskosten van docenten en assistenten een grote post. Echter, zonder deze toegewijde steun van personeel en vrijwilligers is dit niet mogelijk.

Helaas kunnen veel ouders deze uitgaven niet (meer) of nauwelijks opbrengen. Veel mensen zijn in de problemen gekomen omdat ze moesten vluchten uit Oost-Oekraïne. Anderen kregen weer te maken met de gevolgen van de Coronacrisis.

Ook de ouders van Mischa kunnen het momenteel niet opbrengen om het volledige bedrag te kunnen betalen. Daarom hebben wij ons het komend jaar garant gesteld voor zeven van deze leerlingen. Maar er zijn er nog meer die graag christelijk onderwijs zouden willen ontvangen.

Helpt U Ons?

De maandelijkse kosten voor deze leerlingen zijn rond de €85,= per maand. Voor de gemiddelde werknemer is dit bedrag niet of nauwelijks op te brengen.

U kunt hen steunen met een eenmalige gift of een doorlopende maandelijkse donatie.

U helpt ons toch?

Met vriendelijke groet,

Namens Stichting Help Zhitomir
Cor & Katja Ploeg-Vinogradskaya – Musici

DONEER NU

Betalingen vinden plaats middels Ideal via uw eigen vertrouwde bankomgeving. Stichting Help Zhitomir heeft de ANBI-status. Uw gift is dus aftrekbaar voor de belastingdienst. Ook kun u uw gift overmaken op bankrekeningnummer NL87 INGB 0006 8860 36 t.n.v. Stichting help Zhitomir.

Totaal: € -

Reacties zijn gesloten.